Molnár Brigita

Pilates oktató

Molnár
Brigita

Pilates oktató

Rólam

Azért kezdtem el a klasszikus pilatest, hogy ellensúlyozzam az asztali munka hatásait, és lenyűgözött, hogy milyen gyorsan és hatékonyan csökkentette a hátfájásomat, javította a testtartásomat és a rugalmasságomat, és a szenvedélyemmé vált. Stockholmban képeztem ki magam a Pilates Via-nál, és Pilates Standard tanúsítványt kaptam. Tanításom a klasszikus Pilatesben gyökerezik, amit a Body Control és a Stott elemeivel kombinálok.

Miért
gyakorlok?

Számomra a Pilates több, mint egy mozgásforma: ez egy mozgásban történő meditáció. Teljes testes edzést biztosít, amely javítja az erőnlétemet és a mozgékonyságomat, de az elmémet is a koncentrációra és az összpontosításra trenírozza, lehetővé téve, hogy egyenes háttal és tiszta fejjel nézzek neki a mindennapoknak.

Miért
tanítok?

Szeretek tanítani és különböző életterületekről érkező emberekkel dolgozni. Első kézből tapasztaltam meg a pilatres rendszeres gyakorlásának pozitív hatásait, és szeretnék másoknak is segíteni abban, hogy felfedezzék, hogyan erősítheti meg a pilates testüket, bárhol is tartanak az úton a fitness világában.