Mogyorósy Kriszti

Pilates és jóga oktató

Mogyorósy
Kriszti

Pilates és jóga oktató

Rólam

A pilates-szel 2008-ban találkoztam és rögtön beleszerettem a mozgásnak ebben a formájába, hogy mennyire elmélyül az anatómiában és a test biomechanikájában. 2011-ben szereztem meg a BASI képesítésem és nagyjából ugyanebben az időben fejeztem be a jóga tanulmányaimat és szereztem mester képesítést Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán. Nagyon izgalmasnak találom a pilates és a joga gyógyhatásait. Valamint a pilates nagyszerű alapokkal látott el egyéb mozgás formákhoz is, amelyeket azóta tanultam, beleértve a thai jóga masszázs terápiát. A hobbijaim az olvasás, pszichológia, főzés és utazás. Különleges helyet foglal el a szívemben a szörfözés és az óceánnál töltött idő. Nyaranta zenei fesztiválokra látogatok, ahol szeretek táncolni és új emberekkel találkozni a világ minden tájáról.

Miért
gyakorlok?

Szeretem az anatómiát, és lenyűgöz az emberi test és lélek „univerzuma” minden dimenzióban, a szilárdtól a finomig. A Pilates erős alapot adott nekem és minden mozgástudományba beleolvad, amit azóta tanultam. Jógatanulmányaim egybeforrnak a Pilates gyakorlatommal is, ahol a gyakorlatok nagyon változatosak lehetnek, ezért folyamatosan kihívást jelentenek számomra. A Pilates és a jóga módszereit hihetetlenül hatékonyaknak a tartom a fájdalommentes és kiegyensúlyozott élet fenntartásához, és ezt szeretném megosztani veletek!

Miért
tanítok?

Úgy érzem, az a küldetésem, hogy megtanítsam az embereket, hogy könnyedén és fájdalommentesen mozogjanak. Óráim célja a mozgásszervi rendszer helyreállítása, a napi stressz okozta feszültség oldása, a mozgásszervi problémák megelőzése és a testtartás javítása. Módszertanomban a testhelyzetek precíz, tudatos gyakorlásán van a hangsúly, hogy Ön is megtapasztalhassa a minőségi mozgás transzformatív és pezsdítő erejét. Mindig nagyon könnyen tudtam kapcsolódni az emberekhez. Szeretek emberekkel dolgozni, megtanítani nekik ezeket a gyönyörű test-lelki technikákat, és látni, ahogy virágoznak és ragyognak.