Kovács Gwendolin

Pilates oktató és fizioterapeuta

Kovács
Gwendolin

Pilates oktató és fizioterapeuta

Rólam

A mozgás mindig fontos szerepet töltött be az életemben. Kisgyermekként a csapatszellem és a közös alkotás fogott meg benne, később pedig az egészségmegőrzés és a gyógyítás miatt mélyültem el ezen a területen. 2017-ben kezdtem el a Debreceni Egyetemen a gyógytornász tanulmányaimat, közben pedig szert tettem egy aerobic edző képesítésre is.

A gyógytorna csodálatos mivoltát már végzett fizioterapeutaként tapasztaltam meg igazán, amikor lehetőségem volt az emberek kezét fogni és segíteni őket az öngyógyítás útján. A rendszeres testmozgással nemcsak erőt és magabiztosságot kapnak az emberek, hanem egy eszközt, amely a mentális egészségükhöz is hozzájárul. Örömmel járulok hozzá ehhez a folyamathoz!

Pilatesen kívül szívesen biciklizek, futok vagy túrázok, de ha éppen nem ezeket végzem akkor biztos, hogy kovászos kenyeret készítek vagy kombucha teát főzök.

Miért
gyakorlok?

Főképpen azért, mert szeretem kihívások elé állítani a testem, és szeretném sokáig megőrizni az egészségem. Az új mozgásformák nemcsak a testet, de az agyat is megtornáztatják.

Miért
tanítok?

Egész fiatal koromban megfogalmazódott bennem a hivatástudat mások segítése iránt, és azóta is ezzel a lendülettel dolgozom.