Jobbágy Andrea

Pilates oktató

Jobbágy
Andrea

Pilates oktató

Rólam

2004-ben találkoztam először a pilatesszel, amikor a sport- és fitneszterápiás diplomámat szereztem, és 2006-ban kezdtem el pilates mat órákat tartani, miközben az Oxford Brookes Egyetemen tanultam a BSC diplomámért. A neurológiai rehabilitációs MSc képzésem alatt tovább fejlesztettem a pilates tanítási készségeimet, ami a rehabilitációs pilatesre való szakosodáshoz vezetett.

Szabadidőmben szeretek utazni és nyelveket tanulni. Szívesen töltöm az időmet a szabadban, önkéntes munkát vállalok különböző környezetvédelmi és természetvédelmi projektekben az Egyesült Királyságban és szerte a világon.

Miért
gyakorlok?

Időnként szívesen állok kihívások elé, ha az egy jó cél érdekében történik. Így számos futó- és triatlonversenyen vettem részt mindenféle távokon, és teljesítettem a Snowdonia Marathont és a Challenge Henley-t (egy ironman távú triatlonverseny – 2,4 mérföld úszás (3,9 km), 112 mérföld kerékpár (180,2 km) és 26,2 mérföld futás (42,2 km)) …a szórakozás kedvéért ;).

Miért
tanítok?

Szenvedélyesen szeretem a munkámat és azt, hogy a pilates segítségével segítsem a klienseimet a jobb mozgás elérésében. Folyamatosan fejlesztem tudásomat és ismereteimet a pilatesről, és ennek érdekében gyakran veszek részt konferenciákon, valamint továbbképzéseken. Az évek során a különböző módszerek, vagy tudományágak, mint például a Franklin-módszer, Feldenckrais, KMI és a szomatikus mozgás tanulmányozásának eredményeképpen fejlődött a mozgásról alkotott tudásom.