Joana cervantes

Pilates oktató

Joana
Cervantes

Alapító és pilates oktató

Rólam

Feleség és anya vagyok, marketinges szakmai háttérrel. Néhány egészségügyi probléma a korai 30-as éveimben arra vezetett rá, hogy radikálisan megváltoztassam az életmódom, és arra határoztam el magam, hogy szakmát váltok. 2013-ban kitanultam a Stott pilates módszerét, és Holisztikus Táplálkozást a Bauman Főiskolán. Kedvenc időtöltéseim az utazás, mély beszélgetések, időt tölteni a családommal és a barátaimmal, pilates tanítás, falmászás, a kedvenc ételeim (úgy mint a mexikói és közel-keleti konyha), egy jó kávé elfogyasztása, és végül de nem utolsósorban a tánc, vagy egyszerűen csak a kedvenc elektronikus zenei előadóim hallgatása.

Miért
gyakorlok?

Egy hátsérülésnek köszönhetően fedeztem fel a pilatest. Amellett hogy megszünt a fájdalom, elkezdtem változásokat észlelni a testemben és a minden napi teljesítményemben; Jobb testtartás, pihentetőbb alvás és növekedett a testtudatosságom.

Miért
tanítok?

Mert szeretem megosztani másokkal ennek a módszernek a csodáit és az iránta való lelkesedésemet. Akár ülő akár mozgékony életmóddal rendelkezik valaki, biztosan tud profitálni belőle. Kitüntetésnek érzem hogy láthatom a klienseim fejlődését és az életminőségük javulását.