Georgina Cassels

Pilates oktató

Georgina
Cassels

Pilates oktató

Rólam

2013-ban ismerkedtem meg a Pilates-szel, a londoni National Center for Circus Arts-ban, mint légtornász képzésem részeként, és azóta a Pilates az edzési rutinom és a napi gyakorlásom része. Imádom, hogy a pilates a biomechanika, a sorozatos koreográfia, a tánc és a balett elemeinek ötvözése, amelyek erős és kecses fizikai kompozíciót eredményeznek. Amikor nem a stúdióban tanítok, vagy légtáncot gyakorlok, akkor kreatív projekteken dolgozom, a városban járok fényképezőgéppel, felfedezem és hallgatom a zene széles skáláját, múzeumokat és művészeti kiállításokat látogatok, energiával töltöm magam a természetben és a zöld nyugalmában, vintage butikokat böngészek otthonom dekorálására, vagy új cirkuszi, táncos és színházi alkotásokkal inspirálódok.

Miért
gyakorlok?

Most, a Pilates Union talaj pilates oktatói képesítéssel jelenleg talaj órákat tartok az Intuitive Pilates Stúdióban. Szeretek a klasszikus Pilates repertoárból meríteni, valamint kreatívan ötvözni a tudásomat és a történelmemet, mint légi és cirkuszi művész az órák során. Imádom azokat fizikai előnyöket, amelyeket a Pilates hosszútávú gyakolás során hoz ki a testemből, ezért nagyon szenvedélyesen szeretném átadni ezt másoknak. Sokat mozgó emberként a testem időnként túlterhelt lehet, és tanúja vagyok annak, hogy a Pilates enyhíti a hátfájást, a segít a sérülések megelőzésében és javítja általános fizikai közérzetemet, és más területeken is elősegítette az edzésemet.

Miért
tanítok?

Kiemelten figyelek a központi izmok erősítésére, az egyensúlyra, a gerinc- és medencetudatosságra, a stabilitásra, a hajlékonyságra és a kondicionáló technikákra, hogy segítsek javítani a mindennapi mozgás készséget, a testtudatosságot, egy erős fizikumot és testtartást, valamint hogy a táncosok számára egyedülálló gyakorlást nyújthassak. Nagy örömömre szolgál, hogy taníthatom azokat, akik azzal bíznak meg engem, hogy végigvezessem őket egy órán, különösen azokat, akiknek nincs lehetőségük sokat mozogni a mindennapokban. Szeretem az óráimat egyenletes tempóban tartani, hogy a résztvevőknek az óráim fizikailag biztonságos kihívást jelentsenek és, hogy egy értékes pillanatot szánhasaanak arra, hogy mély koncentrációval és szándékkal a testre irányítsák figyelmüket.