Csukly Anna

Pilates oktató

Csukly
Anna

Pilates oktató

Rólam

Profi hegedűművész és Pilates oktató vagyok. Hegedűsként életemet megváltoztató döntés volt, hogy az ausztriai tanulmányaim során beépítsem mindennapi és szakmai életembe a pilatest. A módszer segített a jobb testtartás és ideális technika kialakításábani a hegedűjátékomhoz. Pár évvel később a „Pilates zenészeknek” témát választottam a hollandiai diplomamunkámhoz.

Miért
gyakorlok?

Hivatásos hegedűművészként rendszeres próbákkal és koncertekkel, el sem tudnám képzelni az életemet anélkül, hogy ne vigyázzak a testi épségemre, és ne tartsam magam jó kondícióban a zenei tevékenységeimhez, elkerülve az esetleges sérüléseket. 10 évnyi külföldön eltöltött idő után elkezdtem talaj órákat tanítani az Intuitive stúdióban. Én személy szerint elképesztőnek tartom, testünket, lelkünket és szellemünket összefogva, bárhol és bármikor kreatív és örömteli mozdulatokat alkothatunk.

Miért
tanítok?

Az a motivációm, hogy professzionális módon támogassam és segítsem a zenészeket késztetett a STOTT Pilates oktatási program elvégzésére. A kedvenceim a minilabdával végzett gyakorlatok, amelyek egyszerre jelenthetnek támaszt és kihívást. Az óráimon a testtudatosságra helyezem a legnagyobb hangsúlyt. Hiszem, hogy ha minden mozdulatunk felett ideális kontrollt sajátítunk el, az tükröződni fog a napi tevékenységeinken is.